Баскония сложи край на серията от 12 поредни победа на

...
Баскония сложи край на серията от 12 поредни победа на
Коментари Харесай

Баскония прекъсна серията на ЦСКА (Москва( от 12 поредни победи в Евролигата

Баскония постави завършек на серията от 12 следващи победа на ЦСКА Москва в Евролигата с трагичен триумф с 95:93 в мач от 18-ия кръг на шампионата.

Шампионите на Испания имаха 12 точки задатък преди последната четвърт, само че трябваше да треперят до финалната сирена, с цел да си обезпечат деветата победа през сезона.

Яникс Стриелнекс пропусна да изравни за " армейците " 9 секунди преди края, когато изтърва последния от трите поредни наказателни удара, които извърши. Веднага по-късно гостите направиха фаул против Юсуфа Фал. Центърът на Баскония вкара единствено втория от наказателните си удари и със сирената Майк Джеймс можеше да изравни за 95:95, само че не съумя да го направи.

Пиерия Хенри и Ахил Полонара бяха най-резултатни за Баскония с по 18 точки, като Хенри добави и 10 асистенции. Със 17 точки остана Рокас Гиедрайтис, а 16 вкара Юсуфа Фал.

За ЦСКА Москва, който остава отпред в класирането на шампионата с 14 победи и единствено 4 загуби, Майк Джеймс вкара 20 точки, а с по 13 останаха Жоел Боломбой и Торнике Шенгелия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР