Баскетболният ЦСКА обяви привличането на 30-годишния американски плеймейкър Брандън Йънг,

...
Баскетболният ЦСКА обяви привличането на 30-годишния американски плеймейкър Брандън Йънг,
Коментари Харесай

Баскетболният ЦСКА с първи входящ трансфер

Баскетболният ЦСКА разгласи привличането на 30-годишния американски плеймейкър Брандън Йънг, който се трансформира в първото ново попълнение на " алените ".

Йънг е на 30 години, висок 193 сантиметра и идва от унгарския Солнок. В кариерата си роденият в Балтимор баскетболист е носил екипите още на тимове от Гърция, Украйна и Полша.

През сезон 2019/20 пък Брандън Йънг бе част от българския Левски, като с екипа на " сините " записа 18 дуела, в които стана водач по асистенции и записва впечатляващите 45% сполучливи стрелби от тройката. Американецът взе участие и в спечелването на Купата на България през 2020 година.

Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски дефинира новото попълнение като " екипен състезател, който ще провежда чудесно нападението ".

" Брандън Йънг е класен баскетболист и привличането му е знак, че упоритостите на " армейците " през новия сезон ще бъдат доста смели! Приветстваме го с добре пристигнал в ЦСКА и му пожелаваме доста победи с " аления " екип. Успех, Брандън! ", написаха от ЦСКА на клубния уебсайт.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР