Баскетболният треньор Константин Папазов говори преди медиите след днешната среща

...
Баскетболният треньор Константин Папазов говори преди медиите след днешната среща
Коментари Харесай

Тити Папазов: Божков може да направи най-големия подарък на "Левски" - свободата

Баскетболният треньор Константин Папазов приказва преди медиите след днешната среща на " Герена " за бъдещето на футболния " Левски ". Той съобщи, че актуалният притежател на " сините " Васил Божков има опция да направи огромен подарък - свободата на клуба. Тити разяснява и дарението в размер на 500 хил лева от депутата Делян Пеевски, отричайки то да е провокирало разнобой измежду последователите.
Фирма на Делян Пеевски подари половин милион на " Левски " От „ Интръст “ ЕАД не са изразили предпочитание да имат акциите на клуба
" Ако господин Божков следи какво се случва в страната и няма финансова опция, той има опция да направи най-големия подарък на " Левски ". Нека първо той да подари свободата на " Левски ". Ако можеше, евентуално този проблем щеше да бъде решен от дълго време. Не би трябвало да оставяме господин Георги Попов на назад във времето. "

" В Дубай им е топло. Лично за себе си одобрявам това, което той споделя като алтернатива. Розовите очила са тук. Виждам добър знак. Не се дразня на никого, нещо е трансформирало неговото мнение. "

" Чак толкоз полемики дарението на Делян Пеевски не е провокирало. Тръст Синя България изрази противоречие. " Левски " има доста фракции, които могат показват мнение. Каузата ни е " Левски " да не банкрутира. Личните ползи са на назад във времето. " Левски " е нещо друго. Ако сме били част от предишното на " Левски ", дано сме част и от бъдещето. "
Павел Колев: Дарението не е неприятно нещо, в случай че няма условия (ВИДЕО) "Положението в "Левски " е час за час ", съобщи изпълнителният шеф на "сините "
" Синя " България на 17 май избра своя знаменосец - Наско Сираков! Такава поддръжка не е виждана. Трябва да благодарим на треньора - той съумява да държи нещата. Моралът на играчите би трябвало да бъде изведен на напред във времето. ", продължи Папазов.

Снимка: Lap.bg

" Искам да бъдете позитивни. Всички тимове би трябвало да се молят да го има " Левски ". За всичко тимове това е смисълът. Не бъдете отрицателни. Сега синя България ще се сплоти да бъде донор №1. Както бе досега. Едно е несъмнено, Павел Колев и ръководството на " Левски " харчи парите транспарантно в полза на клуба. За това и почитателите им имат вяра. Левскарите усещат, че това е техният клуб. Той ще бъде на цяла " синя " България. ", приключи баскетболният треньор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР