Баскетболният Спартак (Плевен) стартира подготовката си за новия сезон, съобщиха

...
Баскетболният Спартак (Плевен) стартира подготовката си за новия сезон, съобщиха
Коментари Харесай

Спартак стартира подготовката си за новия сезон

Баскетболният Спартак (Плевен) започва подготовката си за новия сезон, оповестиха от клуба. В първата подготовка участваха Константин Коев, Денислав Вутев, Николай Маринов, Михаил Цонков, Мартин Маринов, Димитър Маринчешки, Герасим Николов, Николай Титков и няколко юноши от школата на клуба. Към състава на Спартак от на следващия ден ще се причисли едно от новите попълнения Пламен Стефанов. Капитанът Тодор Тодоров пък ще се върне към заниманията с мъжкия тим в понеделник. Гардът Цветослав Острев продължава възобновяване си от травма.

" Искаме да играем доста бърз и хубав баскетбол, както и да радваме публиката. Ще се опитаме да създадем допустимо най-хубавия сезон. Мога да подсигурявам, че ще създадем безусловно всичко, което зависи от нас. Няма по какъв начин да реализираме нещо огромно, в случай че имаме ниски цели. Говорили сме с момчетата, всеки от тях ще би трябвало да вдигне своето равнище, в това число и аз. Абсолютно всеки ще би трябвало да бъде подготвен да жертва егото си в името на тима. Убеден съм, че няма да имам никакви проблеми с тези играчи ", съобщи старши треньорът Александър Дяковски.

" Тази година ще се навършат 40 години откогато Плевен има мъжки отбор в елита. Не всеки тим може да се похвали с подобен празник. Пожелавам си сполучлив сезон дружно с юбилея. Не обръщам чак толкоз огромно внимание на селекциите на другите сформира. Беше ясно, че тимовете с по-сериозни благоприятни условия ще наблегнат на чужденци. Надявам се, че всички ще създадем шампионата по-качествено ", добави наставникът на Спартак.

Контролите на Спартак са шест: 12 септември - против Балкан в Плевен, 13 септември - против Академик София в Правец, 20-21 септември - шампионат за Купата на Плевен, в края на септември - шампионат в Пловдив. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР