Баскетболният Спартак (Плевен) ще разчита и през новия сезон на

...
Баскетболният Спартак (Плевен) ще разчита и през новия сезон на
Коментари Харесай

Спартак ще разчита и през новия сезон на гарда Мартин Маринов

Баскетболният Спартак (Плевен) ще разчита и през новия сезон на гарда Мартин Маринов, оповестиха от клуба. Според плевенчани Маринов е един от най-хубавите стрелци от далечно разстояние у нас и той изрично няма да сменя клубната си принадлежност за новия сезон. Гардът ще продължи да бъде част от Спартак.

За 191-сантиметровия баскетболист 2020/2021 ще бъде втори следващ и общо трети с екипа на плевенчани, където още веднъж ще играе един до друг с брат си Николай. През последната година Мартин Маринов взе участие със Спартак в НБЛ, където записва приблизително по 11,2 точки, 4,3 битки и 4,2 асистенции в общо 20 мача.

В кариерата си до момента Мартин Маринов пази цветовете на родния Балкан и на Рилски състезател, като с последния подвига Купата на България и печели бронз в НБЛ през 2017/2018.

Мартин Маринов е петият баскетболист, който остава предан на Спартак след Тодор Тодоров, Николай Маринов, Цветослав Острев и Горан Остоич. За плевенчани ще играе и Любен Пасков. Подготовката на отбора ще започва през последната седмица на август, показват от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР