Баскетболният отбор на Левски постигна втората си поредна победа в

...
Баскетболният отбор на Левски постигна втората си поредна победа в
Коментари Харесай

Левски срази Черно море Тича като гост в среща от НБЛ

Баскетболният тим на Левски реализира втората си поредна победа в НБЛ, откакто в среща от 7-ия кръг надигра като посетител състава на Черно море Тича с 95:74 като посетител.

Домакините от Варна започнаха по-добре дуела пред празните трибуни в зала " Христо Борисов " и в самото начало поведоха с 8-2, само че от този миг нататък " сините " напълно поеха надзор върху срещата и след серия от 15:0 построиха стабилен задатък от 17:8, а до края на третата четвърт той не спря на нараства, като преди последната част гостите имаха задатък от 76:49.

В заключителните 10 минути варненци стопиха дребна част от пасива си, само че все пак не съумяха да избегнат четвърто следващо проваляне в шампионата.

За Левски Джон Флорвиъс приключи с " дабъл-дабъл " – 20 точки и 14 битки, а също 20 пункта за триумфа прибави Алън Арнет. За домакините от Варна пък Мартин Коцев осъществя 14 точки.

В класирането " сините " към този момент заемат 6-то място с баланс 3-3, до момента в който с 4 победи и 3 провали играчите на Черно море Тича се намират на 4-та позиция в подреждането.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР