Баскетболният отбор на Левски използва страницата си във Фейсбук, за

...
Баскетболният отбор на Левски използва страницата си във Фейсбук, за
Коментари Харесай

БК Левски благодари на феновете за подкрепата

Баскетболният тим на Левски употребява страницата си във Facebook, с цел да се обърне към своите последователи и да им благодари за поддръжката в границите на " един от най-сложните сезони " в историята на " Синия клуб ".

Припомняме ви, че акцията за баскетболистите на Димитър Ангелов завърши във вчерашния ден, когато те бяха отстранени от безконечния противник ЦСКА в четвъртфиналните плейофи на НБЛ след загуба с 0-2 победи в серията.

Въпреки тази загуба обаче " сините " изпращат един сполучлив сезон, в който те победиха с Купата на България след триумф във финала точно против " алените " с 86:81 в зала " Арена София ".

Ето го и посланието на БК Левски към почитателите:

" Изпратихме един от най-сложните сезони по този метод. Твърде рано, само че и с доста вяра. Огромно благодарим на всички, които не ни предадоха. Когато стане мъчно, остават единствено правилните. И в този момент още веднъж го видяхме, и се прекланяме пред всеки един, който ни поддържа през този сезон. Продължаваме битката - да го има Левски в мъжкия баскетбол и да опитваме да сме почтени за вас - почитателите! Благодарим! Само Левски! "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР