Баскетболният отбор на Барселона се върна на победния път в

...
Баскетболният отбор на Барселона се върна на победния път в
Коментари Харесай

Барселона развали дебюта на Хезоня в Панатинайкос

Баскетболният тим на Барселона се върна на победния път в Евролигата, откакто инкасира проваляне от АСВЕЛ (Вильорбан) предходната седмица. Тази вечер момчетата на Шарунас Ясикевичус се постановиха над Панатинайкос с крайното като посетител в среща от 27-ия кръг на най-силния клубен европейски шампионат.

Back to winning ways for
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
" Лос кулес " не престават да заемат челната позиция в класирането, като салдото им за сезона се повиши на 19 победи и 8 загуби. Панатинайкос остава на 15-о място с актив от 9 триумфа и 16 провали.

Въпреки загубата, новото попълнение на ПАО Марио Хезоня направи желан дебют с екипа на " детелините ". Хърватското крило, което мина в гръцкия гранд като свободен сътрудник предходната седмица, вкара 21 точки за 29 минути на някогашния си тим. Американецът Бен Бентил добави 14 точки, Константинос Митоглу се разписа с 1 3, а Шелвин Мак вкара 11 точки за Панатинайкос, който беше без звездата си Неманя Недович.

 Mario Hezonja - Panathinaikos OPAP Athens - EB20

Никола Миротич бе най-полезен за Барса. Звездата на испанците завърши срещата с 25 точки и 5 битки за към 26 минути игра, стреляйки 9/13 от игра. Кори Хигинс изигра следващия си мощен мач и добави 16 точки на сметката на каталунците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР