Баскетболният национал Станимир Маринов се е заразил с коронавирус на

...
Баскетболният национал Станимир Маринов се е заразил с коронавирус на
Коментари Харесай

Националът Станимир Маринов разкри къде се е заразил с COVID-19

Баскетболният национал Станимир Маринов се е заразил с ковид на футболен мач, разкри самият той. Гардът към този момент е по-добре, само че е прекарал една седмица в болница.  Станимир Маринов е инфектиран с COVID-19

" Бях с по-сериозни признаци в продължение на 5-6 дни. Имах висока температура, която не спадаше. Вече от два дни съм по-добре. Имах съществени терзания преди да се тествам. Първата проба беше негативна. Направих я в софийска лаборатория, където сякаш всичко е на високо равнище. Приеха ме в болница с пневмония. Чак вторият PCR тест беше позитивен ", споделя Маринов за " България Днес ".

Той призна, че не е подходил отговорно към заплахата от болестта - " Не бях най-примерният в това отношение. Бях за месец в София, с цел да направя физическа подготовка за идващия сезон. Посетих два футболни мача - Левски - ЦСКА-София и Левски - Локомотив (Пд). Не се съблюдаваха доста ограниченията за сигурност измежду публиката. Вероятно там съм се заразил ".

Маринов призна, че болестта го е върнало доста обратно в подготовката. " От 10 дни съм изолиран. Отслабнах много. Работата, която поставих в София, се стопи.

29-годишният баскетболист към момента не е наясно къде ще продължи кариерата си. През предишния сезон той беше един от водещите играчи на Берое, където записа приблизително по 10.1 точки, 4.1 битки и 3.6 асистенции.

" Имах интерес да направя една година в чужбина, само че в тази конюнктура евентуално ще остана в България. Все още няма изясненост къде ще играя идващия сезон ", разкри Маринов.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР