Баскетболният национал на България Чавдар Костов бе категоричен, че отборът

...
Баскетболният национал на България Чавдар Костов бе категоричен, че отборът
Коментари Харесай

Чавдар Костов: Пак бяхме много меки в защита

Баскетболният национал на България Чавдар Костов бе безапелационен, че тимът би трябвало да отговори уместно на играта на съперниците си на Европейското състезание в Грузия, с цел да стигне до триумф.

„ Отборът на Турция не игра толкоз бързо. Тяхната игра почти ни харесваше, просто отново бяхме доста меки в отбрана. Както виждате още веднъж ни вкарват над 100 точки. Когато се научим да пазим малко по-добре, може би резултатът ще бъде по-различен “, сподели капитанът на българския отбор след загубата от Турция с 87:101 във втория ден на шампионата в „ Тбилиси Арена “.

„ Те оставаха сами и е обикновено да вкарват, въпреки всичко са играчи от Евролига, от НБА. Ние ги оставяхме сами и те вкарваха, и по тази причина резултатът е подобен “, добави Костов.

„ Надявам се да успеем да се представим по-успешно в отбрана в идващите мачове. Днес беше малко по-добре от предния мач. Пробвахме разнообразни типове отбрани, само че просто те вкарваха доста. Надявам се с другите тимове да бъде малко по-различен резултатът. Срещу Черна гора би трябвало да бъдем много нападателни и твърди. Просто би трябвало да отговорим на играта на другите тимове “, приключи Чавдар Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР