Баскетболният национал Александър Везенков ще бъде на разположение на старши

...
Баскетболният национал Александър Везенков ще бъде на разположение на старши
Коментари Харесай

Добра новина! Везенков е здрав и готов за сблъсъка с Олимпия Милано

Баскетболният национал Александър Везенков ще бъде разполагаем на старши треньора на Олимпиакос Йоргос Барцокас за утрешното домакинство на Армани Олимпия Милано в Евролигата. Барцокас удостовери новината на конференцията преди дуела в Пирея от 17-ия кръг на най-престижния европейски клубен шампионат по баскетбол.

Везенков пропусна последните два мача на гръцкия гранд в Евролигата и локалното състезание, само че по-рано тази седмица възобнови тренировки. „ Саша е разполагаем. Той взе присъединяване в част от вчерашното занятие, а през днешния ден също ще тренира. Ще забележим какъв брой игрово време ще получи и какъв брой ще може да играе “, разяснява Йоргос Барцокас.

Наставникът на Олимпиакос акцентира, че не може да има никакво подценяване на Армани Олимпия Милано, който заема 14-а позиция във краткотрайното класиране в Евролигата с 6 победи и 10 загуби.

„ Вярвам в нашия тим. Основната цел е да печелим, само че също е значимо и по какъв начин играем. За нас треньорите това е много значимо “, добави експертът.

Той оглави вота на генералните мениджъри на тимовете в Евролигата за най-хубав измежду тях все още с 38.9 %.

Начело в изследването за най-полезен играч в Евролигата е Спортист номер 1 на България за 2022 година Александър Везенков с 61.1 % от гласовете на генералните мениджъри. Той е водач и при гласуването за състезател, който те биха привлекли в тимовете си с 27.8 %.

Автор: Кремена Младенова/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР