Баскетболната звезда Коби Брайънт стана посланик на Световното първенство за

...
Баскетболната звезда Коби Брайънт стана посланик на Световното първенство за
Коментари Харесай

Коби стана посланик на Мондиал 2019

Баскетболната звезда Коби Брайънт стана дипломат на Световното състезание за мъже в Китай през 2019 година. Турнирът ще се организира от 31 август до 15 септември следващата година. Брайънт игра всичките си 20 сезона в НБА в отбора на Лос Анджелис Лейкърс, с който завоюва пет трофеи.

18-кратният участник в Мача на звездите Брайънт приключи спортната си кариера през лятото на 2016 година. С отбора на Съединени американски щати той има две олимпийски трофеи. Брайънт е считан за един от най-хубавите играчи в историята на баскетбола и е измежду най-големите спортисти в света. Неговата известност в Китай е голяма. Той е вторият състезател от НБА с най-вече почитатели в китайските обществени мрежи, където има към 6.84 милиона почитатели.

Коби Брайънт се причислява към друга огромна звезда - Яо Мин, който също е дипломат на най-голямото баскетболно събитие. Американецът ще оказва помощ за популяризирането на Световното състезание и ще взе участие в редица начинания до неговото начало. Шампионатът на планетата в Китай за първи път ще включва 32 тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР