Баскетболната легенда Кобе Брайънт бе приет посмъртно в Залата на

...
Баскетболната легенда Кобе Брайънт бе приет посмъртно в Залата на
Коментари Харесай

Посмъртно: Приеха Коби Брайънт в Залата на славата на НБА

Баскетболната легенда Кобе Брайънт бе признат посмъртно в Залата на славата на НБА. Брайънт, който почина при драматичен случай при започване на годината, е измежду определените за 2020 година, които ще бъдат въведени в залата в Спринфийлд, Масачузетс на 29 август, предава Нова тв.

#20HoopClass inductee, Kobe Bryant. pic.twitter.com/lGHkHRn6ho
— NBA History (@NBAHistory) April 4, 2020

Общо девет играчи са селектирани, а с изключение на Брайънт измежду огромните имена в листата са още Тим Дънкан и Кевин Гарнет. Тримата имат общо 11 трофеи в НБА.

" Клас 2020 е един от историческите и геният и въздействието върху обществото за деветимата определени не предстои на подозрение ", съобщи шефът на Залата на славата Джон Долева.
 
“This one’s by far the sweetest because it’s against [the Celtics], and because it’s the hardest one — by far. ”

—Kobe after winning back-to-back titles and Finals MVPs pic.twitter.com/5FTakKOk9E
— ESPN (@espn) April 5, 2020
Сред селектираните в клас 2020 са още Тамика Качингс, 10-кратна шампионка в женската НБА и четирикратна олимпийска шампионка, треньорите Еди Сътън, Руди Томянович, Барбара Стивънс и Ким Мълки и дългогодишният шеф на ФИБА Патрик Бауман.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР