Баскетболната икона ЛеБрон Джеймс има намерение да задълбочи своите връзки

...
Баскетболната икона ЛеБрон Джеймс има намерение да задълбочи своите връзки
Коментари Харесай

Ливърпул сключва солидна сделка с компанията на ЛеБрон

Баскетболната икона ЛеБрон Джеймс има желание да задълбочи своите връзки с Ливърпул, като подписа спонсорски контракт в интерес на клуба от името на своята компания.

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс е измежду миноритарните акционери в мърсисайдци от 2011 година насам, а неговата цифрова компания Uninterrupted показва видео и подкаст платформа за изява професионални спортисти. Тя основава истински продукции, включително и документални филми, като договорът с Ливърпул ще включва гарантирането на неповторимо по рода си наличие.

Ливърпул, от своя страна, ще открие чудесна опция пред бизнес начинанието на ЛеБрон да се разгърне и на европейския пазар, защото досега компанията му действа най-вече в Северна Америка.

Маверик Картър, дълготраен бизнес съучастник на Джеймс, опита да хвърли малко повече изясненост. „ В момента работим по няколко вероятни покупко-продажби за наличие, документални продукции и сериали. Някои от тях касаят самостоятелни спортисти, други са с фокус характерни тимове като Ливърпул”, съобщи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР