Баскетболистките на Славия стартираха с победа в първия ден на

...
Баскетболистките на Славия стартираха с победа в първия ден на
Коментари Харесай

Славия стартира с победа на турнира за Купа Ваня Войнова

Баскетболистките на Славия стартираха с победа в първия ден на интернационалния шампионат за Купа " Ваня Войнова ". Надпреварата се провежда за четвърта поредна година от " София - европейска столица на спорта " и БК Славия, като в този момент е за девойки до 13-годишна възраст. От през днешния ден до неделя зала " Триадица " е хазаин на срещите на четирите тима, част от тях представители на влиятелни европейски школи в този спорт.

В първия си мач младите гении на Славия победиха с 52:42 състава на ГУ СКИДЕЛ (Беларус). Възпитаничките на треньорката Ива Ангелова започнаха мощно още в първата част и не отстъпиха самодейността до края.

Преди срещата една от звездите на тима Александра Радулова бе прелестно сюрпризирана с поднесена на терена торта за рождения й ден и честитка с ария от своите съотборнички.

В другия мач от днешната стратегия турския отбор на ТЕД надигра рускините от МБУ с 44:34. Отборите играят по системата всеки против всеки, първите два отбора отиват на край, останалите ще спорят за третото място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР