Баскетболистите на Локомотив загубиха дербито на Пловдив, след като отстъпиха

...
Баскетболистите на Локомотив загубиха дербито на Пловдив, след като отстъпиха
Коментари Харесай

Академик 2 победи Локо в баскетболното пловдивско дерби

Баскетболистите на Локомотив изгубиха дербито на Пловдив, откакто отстъпиха на втория тим на Академик с 86:95. Двубоят се изигра в зала " Сила " в Пловдив и бе от 13-ия кръг на ББЛ " А " група, район Юг.
Прочетете още
Срещата стартира равностойно, само че мощна втора четвърт на Академик се оказа решаваща за крайния излаз. В нея момчетата на треньора Йордан Иванов завоюваха с 32:16.

Локомотивци съумяха да се върнат в дуела и завоюваха второто полувреме, само че това се оказа незадоволително.

Над всички за успеха на Академик бе Йоанис Кикрилис, който записа 30 точки, 3 битки и 3 асистенции. Съотборникът му Кръстомир Михов се регистрира с 21 точки, 5 асистенции и 2 битки.

За Локомотив най-резултатен стана Марио Юруков с 30 точки. Кристиян Русинов приключи с 21 точки и 5 асистенции, Рубен Клоесген се регистрира със 17 пункта, а Михаил Андреев завърши с 12 точки и 4 маркирани тройки.

Следващият дуел на Локомотив още веднъж е градско дерби - против състава на 3.6.9. Мачът е на 12 март от 20:30 часа, още веднъж в зала " Сила " в Пловдив.

Във краткотрайното класиране Академик-2 Пловдив е на 4-о място с 20 точки (7 победи и 6 загуби), а Локомотив Пловдив е на предпоследната 6-а позиция с 16 точки (3 победи и 10 поражения). Тимът на 3.6.9. е финален с 11 точки (11 загуби), а водач е Хебър (Пазарджик) с 12 победи от 12 мача.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР