Баскетболистите на Левски Лукойл хванаха лопати в ръце и се

...
Баскетболистите на Левски Лукойл хванаха лопати в ръце и се
Коментари Харесай

Баскетболистите на Левски Лукойл дадоха пример с лопати в ръце

Баскетболистите на " Левски Лукойл " хванаха лопати в ръце и се включиха в проведеното от зам.-кмета по екология Десислава Билева символно отбелязване на Деня на София със засаждането на нови дръвчета в Борисовата градина.

Те сложиха началото на есенния залесителен сезон, през който ще бъдат засадени над 2200 дървета в София. Първите 40 бяха засадени през днешния ден в Борисовата градина. Останалите фиданки ще бъдат засадени в паркове, градинки и зелени площи из цяла София, както и ще продължи залесяването на Новата гора край " Суходол ".

" Развитието на София като зелен град е съществена цел за кмета госпожа Фандъкова. Това е моята задача и с днешната си самодейност показахме, че това е следващата ни стъпка в намирането на съидейници да превърнем София в в действителност зелен град. тази задача. Щастлива и признателна съм, че всички тези млади, сполучливи хора толкоз откровено ни поддържат и екологията на столицата ни сплотява. Вярвам, че ще ставаме от ден на ден и ще умножаваме положителните начинания и каузи ", показа Десислава Билева.

Баскетболните посланици на екологичната идея също показаха вярата си, че образецът им ще бъде последван от доста спортни симпатизанти и дейни жители.

" Личната отговорност, дисциплинираност и екипен дух са най-важни за успеха ", споделиха играчите на " Левски Лукойл ".

А по-късно демонстрираха, че могат освен да вкарват кошове на терена, само че и да боравят ловко с лопатата и фиданките, обезпечени от Столична община.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР