Баскетболисти от представителния отбор на Академик Бултекс 99 начело със

...
Баскетболисти от представителния отбор на Академик Бултекс 99 начело със
Коментари Харесай

Баскетболисти на Академик Бултекс 99 зарадваха малчугани в болница

Баскетболисти от представителния тим на Академик Бултекс 99 отпред със спортния шеф Тина Димитрова зарадваха с дарове малчуганите, които се лекуват във верига лечебни заведения „ Медлайн-Централ Хоспитал “ по отношение на наближаващите великденски празници. Капитанът на тима Станислав Ваклинов, Мартин Дурчев, Митко Димитров, Александър Груев и американецът Мануел Джонсън раздадоха на малчуганите шоколадови яйца и подариха на отделението най-различни играчки и занимавки за децата – пъзели, книжки за оцветяване, моливи, флумастери и други.

Баскетболистите описаха на децата по какъв начин са тръгнали към огромния спорт и им пожелаха бързо да оздравяват, да се движат и да спортуват. Това е извънредно значимо за здравето, няма значение какъв спорт ще изберете, значимо е да спортувате, бе посланието на състезателите към децата. Тина Димитрова пък предложения дребните пациенти да посетят тренировките в клуба и да участват на някои мачове на мъжкия отбор.

Ръководството на детското поделение одобри дарението извънредно задушевно и сърдечно благодари за загрижеността на баскетболния клуб за децата. „ Медицинският екип и дребните пациенти на верига лечебни заведения „ Медлайн-Централ Хоспитал “ в Пловдив изрекоха своята голяма признателност за хуманния жест и вниманието в навечерието на един от най-големите християнски празници – Цветница и Великден. С вашето извънредно достойнство и угриженост вие донесохте наслада в сложен миг за децата. Ценим високо вашата съпричастност към нашите лечебни заведения! Желаем ви здраве, благоденствие и доста триумфи! “, се споделя в специфичното благодарствено писмо към клуба. Управителят на МБАЛ „ Централ Хоспитал “ доктор Надежда Крумова пожела на състезателите да завоюват още доста борби на спортния терен, с които да зарадват своите почитатели. Началникът на детско поделение доктор Александър Ангелов даде обещание да заведе на мач екипа, който управлява.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР