Баскетболистът Сергей Карасьов, който играе за Зенит (Санкт Петербург), няма

...
Баскетболистът Сергей Карасьов, който играе за Зенит (Санкт Петербург), няма
Коментари Харесай

Русия без Карасьов срещу България

Баскетболистът Сергей Карасьов, който играе за Зенит (Санкт Петербург), няма да може да помогне на съветския народен тим за мачовете през февруари, когато има планувани Световни квалификации. 25-годишният Карасьов е съобщил, че има контузия и поради спецификата й, ще се върне на игралното поле в края на този месец. Той играе като атакуващ гард и леко крило.

Руският нацианален тим по баскетбол за мъже играе през февруари две международни квалификации: на 21-и февруари срещу България, и на 24-и с Финландия. Освен двете квалификации, Карасьов пропуща и Мача на звездите на Единната лига ВТБ в Русия.

" Все още ме тормози кракът ми, само че смятавм, че се движим в вярната посока. След като минат и мачовете с България и Финландия, мисля ще стартира пълноценни тренировки. Надявам се, че по-късно ще мога да се включа на 100-процента и в клуба, и в националния тим, споделя самият баскетболист. Високият 201 сантиметра състезател прекара 6 години в Съединени американски щати, като в НБА игра за тимовете на Бруклин Нетс и Кливланд Кавалиърс, както и за два тима от по-ниските лиги.

От 2016-а се върна в родината си и играе за Зенит. Може да се похвали и с бронзов орден от Олимпийските игри в Лондон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР