Баскетболистът на ЦСКА Николай Петков направи отлично представяне в WINBET

...
Баскетболистът на ЦСКА Николай Петков направи отлично представяне в WINBET
Коментари Харесай

Баскетболист направи отлично представяне в WINBET е-футбол лига

Баскетболистът на ЦСКА Николай Петков направи чудесно показване в WINBET е-футбол лига 2020 и само по-лоша голова разлика му попречи да се класира на финалите в шампионата. Вчера ръководеният от него отбор на Славия взе присъединяване и в двата мача от електронното състезание по футбол на България, които излъчи Sportal TV. В първия дуел баскетболистът се изправи против футболиста на Черно море Стефан Велев. Тимът от Варна поведе в резултата посредством Иса в 33-ата минута. Срещата сред двамата спортисти продължи оспорвано като бяха основани по няколко голови обстановки и пред двете порти, които противниците не съумяха да осъществят. Петков направи поврат в резултата единствено в границите на 10 минути. В 70-ата минута неговият Славия изравни посредством Бенгюзов, а в 79-ата минута последва и втори гол за белите посредством Рангелов.

Николай Петков със Славия взе присъединяване и във втората телевизионна среща от WINBET е-футбол лига 2020 за вечерта. Този път баскетболистът гостува на Марек (Дупница) на Добромир Панчаревски. Двамата играчи не съумяха да отбележат гол, макар че сътвориха по няколко забавни обстановки.

В последна сметка Петков остана трети в крайното класиране на група G от третата фаза на електронното състезание по футбол на България с актив от 10 точки. Преди него приключиха Валентин Джагълов с Пирин (Гоце Делчев) с 24 точки и Милен Манчев с Ботев (Враца) с 10 точки, само че по-добра голова разлика от Петков. Във финалната фаза не престават класираните на първите две места във всяка група състезатели.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР