Баскетболистът на ЦСКА – Алекс Симеонов, коментира победата във Вечното

...
Баскетболистът на ЦСКА – Алекс Симеонов, коментира победата във Вечното
Коментари Харесай

Симеонов: Началото на сезона бе много трудно, лимитирахме Левски

Баскетболистът на ЦСКА – Алекс Симеонов, разяснява успеха във Вечното дерби над Левски със 78:52. Симеонов показа по какъв начин е видял дуела и съобщи, че при започване на сезона е било доста мъчно за „ алените “ да влязат в темп.

„ Със сигурност лимитирането на Левски и слабия развой на мятане беше основен за огромната разлика. Липсата на Алън Арнет се отразява извънредно доста, той е класен състезател. Следвахме геймплана, който треньорският щаб ни даде “.

„ Ние имаме много загуби, някои в последната секунда или с по 1-2 точки. Всяка загуба е мъчителна. Искаме в нашата зала да си взимаме всички мачове. Победата е значима поради Купата и четворката. Сега чакаме и Брандън да се причисли, надявам с да продължим с успехите ".

„ Лимитирахме и външните им играчи, спряхме им бързите офанзиви. Много бързо и освободено играхме. Отвориха се много шутовете и успяхме да ги осъществяваме “.

„ В началото на сезона, да си кажем истината - много смени и промени имаше, много травми, доста проблеми, в действителност. Това е доста мъчно. За тим, който е първа година дружно...Целта ни е да се подобряваме. С малко шанс можеше да бием и Рилски, които нямат загуба досега “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР