Баскетболистът на Шарлът Хорнетс в Националната баскетболна асоциация на САЩ

...
Баскетболистът на Шарлът Хорнетс в Националната баскетболна асоциация на САЩ
Коментари Харесай

ЛаМело се контузи, след като стъпи на крака на зрител

Баскетболистът на Шарлът Хорнетс в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА) ЛаМело Бол е контузил още веднъж левия си гален, когато стъпи върху крайници на почитател при оставащи минута и 34 секунди в дуела против Индиана Пейсърс, изгубен със 113:125.

Бол опитваше да избави топката покрай крайната линия и стъпи на крайници на един от почитателите, стоящи покрай терена. Той нарани същия гален, който контузи преди време и го остави отвън игра за първите 13 мача от сезона.

Шарлът е с актив 4 победи и 12 провали тази година в НБА и претърпя проваляне в девет от последните си 10 мача. Гордън Хейуърд пропусна последните 8 срещи на тима.

Само три мача след завръщането си след травмата ЛаМело Бол не се появи на конференцията след дуела с Индиана, а треньорът Стив Клифърд съобщи, че няма информация за положението на баскетболиста. Бол приключи с 26 точки, в това число пет тройки и шест асистенции при провалянето. В идващия си мач Шарлът ще гостува на Кливланд в петък.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР