Баскетболистът на Левски Лукойл Асен Великов даде интервю за клубния

...
Баскетболистът на Левски Лукойл Асен Великов даде интервю за клубния
Коментари Харесай

Асен Великов преди Балкан: Всичко може да се промени с победи

Баскетболистът на Левски Лукойл Асен Великов даде изявление за клубния уебсайт преди утрешния мач против Балкан (Ботевград) от полуфиналите в шампионата за Купата на България по баскетбол за мъже.

Какво е чувството да играеш още веднъж за тима на сърцето ти?
- Усещането е ужасно. Радвам се, че още веднъж имам опцията и ми дават късмет да играя за Левски. Вярвам, че ще демонстрираме още по-добри резултати и имам вяра, че залата още веднъж ще е цялостна и ще доставяме наслаждение на всички левскари в България.

Защо към момента хората в залата са по-малко от предстоящото?
- Вярвам, че това може да се промени с мачовете и успехите. Отборът ни е много добър, би трябвало ни още малко време да се сработим. С положителни игри, с победи, ще накараме хората да се върнат в залата и когато дойдат значимите мачове със мощни противници, те ще са там. Отдавам го на това, че още сме неуверени. Хората желаят да виждат победи и атрактивна игра. Тепърва те ще харесват играта, която демонстрираме и ще идват. Благодарение на нашата игра ще ги върнем в залата.

Предстои волейболно дерби, футболен полусезон, би трябвало ли да има обединяване на спортовете в Левски?
- Това е едно от нещата, които ние като левскари би трябвало да се обединим на всеки един спорт. Без значение от моментното положение би трябвало да го поддържаме. През годините сме посочили, че Левски, това е България. В тежките моменти би трябвало да се покаже, по кое време почитателите са зад тима. Моментът е сложен за груповите спортове. Но би трябвало да го преодолеем този интервал, всички ние, почитателите, играчите, тъй като аз съм почитател на Левски, би трябвало поддържа тима, с цел да стигнем до мечтаните първи места във всички спортове.

Мачът с Балкан е на 14 февруари, Денят на влюбените, очакваш ли да усетите любовта на почитателите?
- Пожелавам на почитателите преди всичко да са здрави и щастливи с тима на сърцето си. Ще се опитаме да покажем любовта си към Левски на терена и хората в залата да си тръгнат с усмивка. Всеки един от нас да усети любовта, те нашата към тях и ние тяхната към нас.

Първият мач сред Левски Лукойл е в сряда от 18:00 часа в зала " Универсиада " в София, билети за срещата за последователи на Левски ще се продават на служебния вход на " Универсиада ", както и в Националния фенклуб на Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР