Баскетболистът на Балкан Христо Захариев е на мнение, че Рилски

...
Баскетболистът на Балкан Христо Захариев е на мнение, че Рилски
Коментари Харесай

Христо Захариев: На този етап Рилски ни превъзхожда

Баскетболистът на Балкан Христо Захариев е на мнение, че Рилски състезател превъзхожда тима му както с дълбочината на състава, по този начин и в подкошието. Крилото на първенците приказва след провалянето от самоковци с 68:83, в което той реализира 12 точки и 6 битки.
 Рилски състезател приключи годината без загуба в НБЛ Рилски състезател приключи годината без загуба в НБЛ
" Днес нямахме ден. Имахме отворени стрелби и просто не успяхме да ги вкараме. Тази седмица работихме доста, готвихме се много за Рилски състезател, само че през днешния ден не можахме да отговорим на тяхната експанзия. С този невисок % няма по какъв начин да спечелиш. На този стадий Рилски ни превъзхожда с дълбочината в състава, както и под коша. Взеха ни доста битки в нахлуване, откъдето се губи нашата бърза офанзива. Няма по какъв начин да побеждаваме с подобен слаб % при успеваемостта. Вече сме с три загуби зад тях. Ще се борим. Те може да сгрешат също някъде, имаме още един мач в Самоков. Не мисля, че първото място е чак толкоз значимо, защото в последните години първенецът не приключва първи в постоянния сезон. На ЦСКА има какво да им връщаме. Победиха ни в предния мач и в този момент желаеме да си вземем реванша ", показа Захариев.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР