Баскетболистът на Балкан (Ботевград) Димитър Димитров има разкъсване на мускулните

...
Баскетболистът на Балкан (Ботевград) Димитър Димитров има разкъсване на мускулните
Коментари Харесай

Балкан губи играч за месец

Баскетболистът на Балкан (Ботевград) Димитър Димитров има скъсване на мускулните нишки на десния аддуктор. Това стана ясно, откакто тази заран той мина медицински проучвания, оповестяват от клуба.

Състезателят изпита мощна болежка още в първите минути на мача против Алба Фехервар (Унгария) от шампионата за Купата на ФИБА-Европа нощес и не съумя да се върне в игра.
Предстои да му бъде назначена терапия за лекуване като най-вероятно националът ще бъде отвън игра за към месец.

Балкан победи унгарския отбор с 88:82 след продължение и започва с победа втората групова фаза на шампионата.

"Доволен съм от успеха, несъмнено. След тежката загуба във вътрешното състезание най-хубавият метод, с цел да добием убеденост, е да спечелим по този метод. Това е едното. Другото е, че от време на време е по-добре играчите ти да не те чуват, а треньорът да не управлява всичко. Искахме да създадем фаул, с цел да имаме последно притежание. Това не беше разбрано ", сподели старши треньорът на Балкан Небойша Видич.

"Определено имахме добър подтик в продължението. Знам, че моите състезатели имат огромни сърца и положителни самостоятелни качества. Със сигурност към момента не сме тимът, който би трябвало да бъдем. Има доста неща, които не работят, само че продължаваме да гоним нашата игра. Благодаря на всички хора, които ни поддържаха, даже и след тежка загуба. На останалите - апелирам ви, не казвайте положителни думи за нас след тази победа, откакто преди сте казвали неприятни. Лично на мен това не ми въздейства, само че слушам тези неща и това не оказва помощ. Всяка победа за Балкан във втората фаза на Купата на ФИБА е голям триумф. Искам просто всички хора да знаят това. Играхме против страховит тим, не знам какъв брой трофеи има Алба. Тимът е като марка в Унгария, както е и Балкан в България сигурно. Наистина съм удовлетворен от моите играчи. Те го заслужаваха. Ще опитаме да надградим след тази победа ", добави Видич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР