Баскетболен клуб на Спартак (Плевен) се сдоби с нов фен

...
Баскетболен клуб на Спартак (Плевен) се сдоби с нов фен
Коментари Харесай

Спартак се сдоби с фен клуб от 120 деца

Баскетболен клуб на Спартак (Плевен) се снабди с нов почитател клуб от 120 деца от Начално учебно заведение " Христо Ботев ". Директорът Цветелин Горанов посрещна през днешния ден двама от играчите на Александър Дяковски. На посетители на малчуганите в клас влязоха гардът Милен Дудев и крилото Георги Бързаков.

Баскетболистите получиха музикален привет от третокласичката Михаела Христова, която ги поздрави с осъществяване на пиано. След това те разказваха на малко за себе си, за първите си стъпки в баскетбола, за какво са избрали играта и по какъв начин са стигнали до Спартак. Децата пък бяха любопитни да научат имали ли са двойки в учебно заведение, не престават ли да учат и имат ли братя или сестри.

В Начално учебно заведение " Христо Ботев " тази седмица е отдадена на четенето и книгата, а изненадата, готова за Милен Дудев и Георги Бързаков, беше да прочетат фрагмент от стихотворение, отдадено на идните празници.

Срещата приключи с обща фотография и покана на играчите към децата да посетят идващия домашен мач на Спартак, който ще бъде на 23 декември от 18.00 часа в зала " Балканстрой " против Ямбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР