Баскетболен клуб Черноморец подготвя мащабен фестивал по игра 3х3 в

...
Баскетболен клуб Черноморец подготвя мащабен фестивал по игра 3х3 в
Коментари Харесай

БК Черноморец подготвя мащабен 3х3 фестивал в Бургас

Баскетболен клуб Черноморец приготвя огромен фестивал по игра 3х3 в Бургас. Той ще се организира на 12 и 13 септември и дава обещание да се трансформира в същински празник за морския град. В самото начало на града ще бъдат издигнати две стадиони за 3х3 баскетбол, а община Бургас общително ще обезпечи трибуни за улеснение на всички, жадни за участия в надпревари и почитателите им. Организаторите от БК Черноморец и BULPROS са планували съревнования във допустимо максимален брой възрастови групи, от 12-годишни деца, до експерти.

Всички надпревари ще се проведат и в двата дни на 3х3 Бургас, като в събота ще се играят мачовете в групите, а в неделята - елиминациите и финалите. За цялостна стратегия и записване може да посетите страницата на шампионата в международния 3х3 портал. За присъединяване е нужно най-малко един състезател да има регистрация на уеб страницата.

Бургазлии и гостите на морската ни перла ще могат да се насладят на цялостна лятна баскетболна тръпка. Много първокласен баскет, музика и игри с публиката в неповторима атмосфера на самия бряг на Черно море. Наградите са обезпечени от Sport Depot, а от Coca-Cola ще се погрижат всички да са добре хидратирани и в чудесно въодушевление.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР