Басистът на Ку-ку бенд“ ще започне работа като музикант на

...
Басистът на Ку-ку бенд“ ще започне работа като музикант на
Коментари Харесай

Стана Ясно Какво Ще Прави Годжи След “Шоуто На Слави”

Басистът на „ Ку-ку бенд “ ще стартира работа като музикант на круизен транспортен съд

След по-малко от месец Георги Милчев-Годжи, „ Ку-ку бенд “, както и целият екип на „ Шоуто на Слави “ ще останат без работа. По-голямата част от бенда към този момент са се преориентирали към независима кариера, като от време ще се събират да свирят дружно по сватби и частни празненства.

Най-големи финансови усложнения изпитва Годжи, който има много борчове за погашение.

За да си стъпи на краката след рухването на шоуто, басистът на „ Ку-ку бенд “ ще стартира работа като музикант на круизен транспортен съд, написа „ Галерия “. Заплатата от 5000 лв. на месец е по-ниска от тази, която взима при Слави, само че пък нямало да му се постанова да харчи за храна и битови сметки. Лайнерът е задокеански и Годжи ще да отсъства близо 9 месеца от годината.

Най-нещастна от новата работа на басиста е половинката му Надежда Дончева, която предходната година го подари с дъщеричка. Надя се тормозила, че дистанцията ще навреди на връзката им и Годжи може да си откри държанка на кораба. Самата тя обаче не работи и разчита единствено на продажбите на биопродукти в магазинчето си, които били минимални.

Малко прочут факт е, че Годжи към този момент има опит като корабен музикант. През 90-те години е свирил по кораби в Дания и Норвегия, изнасял е стратегии и в Англия и Германия, където си е докарвал много положителни пари.

Финансовите проблеми на Годжи идват след развода му с Даниела, когато й оставя жилището и купува втори на погашение. През годините заемите по двете жилища пристигнали допълнително на Милчев и преди няколко месеца музикантът спрял с вноските, разследване на което сметките му бяха запорирани.

Идеята на басиста била да се качи на транспортен съд за две години, до момента в който се издължи на банките. След това щял да се върне при фамилията си и да работи като лоби музикант в 5-звезден хотел, откъдето към този момент му отправили оферта.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР