Басистът на Ку-ку бенд“ Георги Милчев-Годжи скоро ще става дядо,

...
Басистът на Ку-ку бенд“ Георги Милчев-Годжи скоро ще става дядо,
Коментари Харесай

Годжи става дядо?

Басистът на „ Ку-ку бенд “ Георги Милчев-Годжи скоро ще става дядо, шушукат в музикалните среди, дочу първа „ Галерия “. Синът му Волен си има сериозна другарка, с която неотдавна живеят дружно.

Елена Дорошенко е модел и актриса, като е взела участие в някои от клиповете към частите на Волен. Музикантът и хубавата Елена са дружно от 2 години и са подготвени да основат семейство.

Припомняме, че самият Годжи стана татко през 2017-а от втората си жена Надежда Дончева. Ако кандидат-снаха му роди в близката година, внучка му и щерка му ще имат едвам 3 години разлика и ще израснат дружно.

Басистът от дълго време към този момент напирал да става дядо, само че синовете му до неотдавна не желали и да чуят за деца. 28-годишният Цветомил , който е на годините на втората жена на Годжи, бил много необикновен и мъчно се привързвал – съгласно осведомени до момента не е имал сериозна връзка. По-малкият Волен пък е едвам на 23 година, само че бил любвеобилен като татко си и към този момент нямал самообладание да сътвори семейство.

И двамата са музиканти, свирят по заведения и изнасят концерти. Волен повече наподобява на татко си освен на външен тип, само че и по гений. Освен че свири на китара и пее, дребният наследник на Годжи също като него написа текстове към песни. Той е един от най-близките другари на поп певицата Прея.

 

Волен и Цветомил са плод на любовта сред Годжи и първата му жена Даниела . Двамата се разделят преди близо 20 години, само че си остават другари. През годините басистът на „ Ку-ку бенд “ е имал още няколко съществени връзки, само че само от Надежда Дончева пожела да има дете. Днес 2-годишната Цвета и майка й са най-голямата наслада на Годжи. Поне засега…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР