Басистът на българската група Анимационерите Марин Петров е починал в

...
Басистът на българската група Анимационерите Марин Петров е починал в
Коментари Харесай

Музикална България потъна в скръп. Само на 44 години почина

Басистът на българската група " Анимационерите " Марин Петров е умрял в Ямбол. Тъжната новина беше обявена във Фейсбук страницата на групата, написа Dnes.bg.

``
реклама

" Нашият обичан Марин, както самичък наричаше себе си Ултра Съб Марин - баскитарист, актьор, танцьор - безподобен ъндърграунд мъдрец, към този момент не e жив. Няма да скрием, че всички сме доста смутени ", написа в обявата на страницата на " Анимационерите ".

44-годишният басист е измежду съоснователите на групата през 1997 и свири в нея до 2002 година Включва се и в еднократното й събиране през 2011 година, след което се мести да живее отвън София. Марин Петров не се е прибрал цяла нощ, откакто излязъл да пазари. Тялото му е било открито в река като се допуска, че е умрял при трагичен случай, оповестява Радио " Тангра Мега Рок ".



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР