Бащицата, падишахът и слънцето на народа Бойко Борисов за пореден

...
Бащицата, падишахът и слънцето на народа Бойко Борисов за пореден
Коментари Харесай

Пълна излагация: В опит да си направи ПР Бойко чете Корана, изобщо не познава Библията! Срам и позор!

Бащицата, падишахът и слънцето на народа Бойко Борисов за следващ път не му се получи нито възприятието за комизъм, нито подмазването, нито недомисления ПР.

На следващото рязане на лента из България, министър председателят се похвали, че е чел за първи път Корана, като благодари на мюфтията за скъпия подарък

Освен това се опита да се пошегува самичък със себе си и голямата библиотека в главата си като сподели пред събралото се голям брой:

"Това ми е първият път когато чета...на микрофон имах поради. " Чуват се спорадични къси смехове на публиката.

"Той е който строи земята да е постелка за вас прокарва пътища за вас ", продължава Бойко да чете и се обръща към православните отци, които също са на откриването: "Не знам, в Библията написа ли нещо за пътища? В Корана това го написа. "

То бива подмазване, бива кух ПР, само че сходна голяма премиерска излагация няма по света. У нас постоянно се случва. Като си доста религиозен, най-малко поне би трябвало да си наясно какво написа в Библията, християнинът Борисов, който бяга от ретроградния Меркурий.

Колкото и да му се желае, няма по какъв начин да бъде " и пътят, истината и животът ". Минимум един откъс от Библията за пътища, даже най-известният...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР