Бащи като убития Пейо Пеев и борещия се за детето

...
Бащи като убития Пейо Пеев и борещия се за детето
Коментари Харесай

Бащи излизат на протест в петък

Бащи като убития Пейо Пеев и борещия се за детето си Велико Минков, както и техни другари и жители, ще стачкуват пред Министерски съвет в петък от 18 ч. Това показа юрист Пламен Борисов, който пази някогашния народен представител в битката му да бъде приет за родител на дребното дете на Габриела Славова.

Според Борисов страната би трябвало да промени законите, с цел да може да няма сходни случаи. И дава образец с разменените в “Шейново ” бебета - случай от септември 2022 година Разрешиха го юристите на двете фамилии, а децата бяха разменени в една от адвокатските фирми. “Ако трябваше да се води дело, децата щяха да пораснат ”, споделя юрист Борисов.

Велико Минков е просител по дело в Окръжния съд в Бургас с ответници Габриела Славова и починалия към този момент Пейо Пеев като неин брачен партньор. Минков желае от съда да бъде приет за татко на второто дете. Пеев е бил наясно, че не е негов татко, само че е сключил брак с Габриела три седмици преди то да се роди. Пеев е можел да помогне на Минков, като признае желае, и евентуално е щял да го направи на делото в Бургас. Това обаче не е задоволително, тъй като би трябвало да се даде и ДНК.

“Въпрос на време е Велико Минков да бъде приет за татко на детето си. Габриела Славова може единствено да забави процеса. Но тук би трябвало да се намеси страната. Моето предложение е да има правосъден или административен механизъм да не се желаят други доказателства.

Каквото покаже ДНК експертизата - записват детето на него. Ако това беше направено, Пейо можеше да е жив, а Велико от дълго време щеше да е татко ”, споделя Борисов. Той отхвърля изрично клиентът му да е желал от Габриела да направи аборт, както твърди адвокатката на Красимира Трифонова - Велика Андонова. Велико Минков е решил да я съди за думите ѝ пред Би Ти Ви.
ТЕМА преди 13 минути 268 преди 1 ден 1998 преди 14 дни 3192
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР