Бащата, намушкал с нож в сърцето и умъртвил на място

...
Бащата, намушкал с нож в сърцето и умъртвил на място
Коментари Харесай

Проверка на Lupa.bg: Бащата, заклал сина си, гледал животни, познават го като кротък фермер

Бащата, намушкал с нож в сърцето и умъртвил на място персоналния си правоприемник след скандал, се е занимавал до последно с развъждане на животни. Хората го познават като мирен и работлив човек, който полагал доста труд с цел да се прехранва.

Трагедията се е разиграла снощи, към 22 ч., в сливенското село Горно Александрово, като се допуска, че единствено поради алкохола се е стигнало до огромната драма. До този миг двамата се разбирали добре, нямали проблеми.

Убитият 40-годишен мъж преди няколко дни се завърнал от Германия при семейството си, като преди този момент им е изпращал пари и им е помагал по всевъзможен метод.

В деня на убийството е трябвало за следващ път да пътува за чужбина, затова към 18 ч. отишъл при баща си с брачната половинка и детето си – да се видят, да си кажат довиждане и да се изпратят.

Никой не знае какво тъкмо е довело до абсурда, 69-годишният мъж се изправил с нож в ръка и пробол в гърдите сина си пред очите на дамата и детето. За секунди всичко станало в кръв, а по време на ареста фермерът изглеждал очевидно изтрезнял.

Линейка и екип на полицията пристигнали на мясото към 20 минути по-късно, единствено че само за да откриват гибелта на 40-годишния мъж. Синът изгубил доста кръв, счита се, че е умрял по изключително непосилен метод.

Баща му е арестуван и към този момент е дал показания в полицията. Установени се причините за нападението, само че криминалистите към момента ги пазят в загадка. По наша информация бащата незабавно е признал за осъщественото закононарушение. 

Събраните материали ще отидат в Прокуратурата, откъдето ще издигнат обвиняване на килъра. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР