Бащата на заяви, че неговият син не иска да остане

...
Бащата на заяви, че неговият син не иска да остане
Коментари Харесай

Бащата на Кавани: Шансът да напусне Ман Юнайтед е 60%

Бащата на съобщи, че неговият наследник не желае да остане в и през идващия сезон, тъй като не се усеща добре в Англия и желае да се завърне в Южна Америка. Уругвайският нападател беше осъден с отнемане от спортни права за три срещи поради потребление на расистки израз, което също е измежду нещата, които са повлияли на решението на някогашния състезател на ПСЖ и.

Мениджърът на " алените дяволи " е удовлетворен от изявите на Кавани и към този момент съобщи, че желае да го задържи в състава си. " Той не се усеща добре там, където е сега. От повече от две години си мисли, че желае да бъде влизо до фамилията. Смятам, че Еди ще приключи кариерата си в тим от Южна Америка. Имаше доста диалози с Рикелме и Единсон желае да играе за. Искам той да носи екипа на тим, който може да завоюва нещо. Познавайки Еди и на база на това, което сме говорили, считам, че той ще се завърне в Южна Америка, шансът е към 60%. Въпреки това той ще седне да беседва и със настоящия си клуб, в случай че те желаят да го задържат “, съобщи Луис Кавани.

Синът му към този момент е провел няколко диалога с президента на Бока Хуниорс - Хуан Роман Рикелме. Договорът на Единсон Кавани с Юнайтед е за единствено един сезон и може да бъде удължен с още 12 месеца, само че единствено в случай че двете страни желаят това.

Нападателбят употребява думата " негрито " в профила си в “Инстаграм” в края на ноември и беше осъден с отнемане от спортни права за три дуела, въпреки да бе доказано от експерти, че той не е влагал расистки предумисъл.

" Наказаха го за това. В обстановката няма смисъл. Той постоянно употребява тази дума " негрито ". Не сме расисти. Част от желанието му да се завърне в Южна Америка е обвързвано с този случай ", сподели още бащата на Единсон Кавани. Нападателят има седем осъществени попадения във всички шампионати през акцията.
Премиър лийг 29 кръг, сряда 3 март  Кристъл Палас 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР