Бащата на застреляната в Къщата на ужасите Нанси се е

...
Бащата на застреляната в Къщата на ужасите Нанси се е
Коментари Харесай

Разкриха подробности за първия съпруг на фаталната Кети от Къщата на ужасите!

Бащата на убитата в " Къщата на ужасите " Нанси се е занимавал до неотдавна със строителен бизнес. Първият брачен партньор на Кети Кюхова е имал и малко магазинче, само че се е наложило да го затвори при започване на 2000-та година , разкриха източници на Блиц, познавали фамилията.

Нацко Иванов също като Кети живеел в " Люлин " - в бл. 806, само че не е ясно дали се е познавал с 56-годишния палач Росен Ангелов, който също е живял дълго време в квартала. Нацко и Кети са имали огромна възрастова разлика - той е бил по-голям от нея с 13 години.

С съвсем толкоз години и последният ухажор на Кети Росен Ангелов е бил по-голям от нея. Причината за раздялата им не е известна. Може би и тогава Кети е трансферирала вниманието си към някой по-млад мъж както към Неделчо Юнаков, което съгласно формалната версия става причина за дивата ревнивост на Росен и последвалата шесторна кланица.

През 2007 година Нацко почнал строителен бизнес със собствен другар, само че след няколко години прекратил и това начинание.  Справка в комерсиалния указател сочи, че и все още името на Нацко Иванов попада като съучастник във " Василев и ко " ООД. 

Близки до фамилията описват, че Нацко Иванов е приел извънредно тежко нещастието с убийството на Кети и щерка му Нанси. 

Както е известно, тотална тайнственост витае към погребението на Кети Кюхова. Нанси е положена в гробищата на костинбродското село Безден, където има корени и татко й.  

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/razkritie-na-blits-za-prviya-sprug-na-fatalnata-keti-ot-kshchata-na-uzhasite_news573120.html

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР