Бащата на Тайсън Фюри – Джон вярва, че семенната му

...
Бащата на Тайсън Фюри – Джон вярва, че семенната му
Коментари Харесай

Бащата на Тайсън Фюри застрахова тестисите си за 10 млн.

Бащата на Тайсън Фюри – Джон има вяра, че семенната му течност е толкоз скъпа, че е застраховал тестисите си за 10 млн. паунда. Бившият боксьор и участник в боевете с голи ръце има трима сина, които са професионални боксьори – Тайсън, който е първенец на WBC в тежка категория, Томи и Райън.

Макар да е на 58 година Джон Фюри има вяра, че може да сътвори още бойци.

„ Застраховах топките си за 10 млн. Вярвайте ми, има добър материал, който идва от тях “, съобщи Джон Фюри пред freebets.com. „ Аз имам ядки в панталоните, които създават международни първенци. Това е потвърдено, нали? “, добавя Фюри старши.

Фюри признава, че е направил застраховката през 2020 година откакто Тайсън Фюри е нокаутирал Дионтей Уайлдър. Самият Цигански цар има вяра, че татко му е постъпил умно със застраховката.

„ Той ги застрахова, тъй като семенната му течност е произвела международен първенец в тежка категория, а това е скъпо. Ако му се случи нещо, даже и на тази възраст, той може да извлече още първенци от там. Ще забележим “, съобщи Тайсън Фюри пред ютуб шоуто Behind the Gloves.

Томи Фюри се трансформира в звезда след присъединяване си в предаването „ Любовен остров “, а Райън дебютира оня ден с победа. Общо 9 члена на фамилия Фюри се занимават с бокс.

„ Думите не могат да опишат какъв брой се гордея с Тайсън, Томи и цялата си фамилия. Чувствам се като международен първенец самия аз “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР