Бащата на световния шампион в тежка категория Тайсън Фюри -

...
Бащата на световния шампион в тежка категория Тайсън Фюри -
Коментари Харесай

Бащата на Тайсън Фюри ще се бие с бившия шампион в бодибилдинга

Бащата на международния първенец в тежка категория Тайсън Фюри - Джон, счита да последва стъпките на сина си и да се качи на кръга за мача с някогашния първенец в бодибилдинга Мики Тео. Джон Фюри, който е на 55 години, и бъдещият му противник, който е на близка възраст, си разменят закани в обществените мрежи през последните дни, като наподобяват решени да решат разногласието по най-старомодния метод.

" Това е добре за мен, с това се занимавам, това обичам да върша и ми дава още повече мотивация да подкрепям форма. Аз постоянно съм в прилична форма, само че в този момент ще засиля тренировките и ще се любувам още повече, тъй като има върху какво да се съсредоточвам. Обичам да се удрям, просто го обичам. Нямам нищо срещу това момче, само че в случай че можем да създадем положително шоу, да съберем положителни пари за щедрост и да покажем, че към момента не сме завършили курса, това ще е добре ", разяснява Фюри-старши пред IFL TV.

Джон Фюри има осем победи, четири загуби и едно тъждество в професионалната си боксова кариера, само че за последно се е качвал на кръга през 1995 година. Той обаче има и сериозен опит с улични пердах без ръкавици от младежките си години, когато е живял със фамилията си в цигански лагер край Манчестър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР