Бащата на световния номер 1 в тениса Новак Джокович -

...
Бащата на световния номер 1 в тениса Новак Джокович -
Коментари Харесай

Григор нанесе голяма вреда на нашето семейство: бащата на Джокович - slava.bg

Бащата на международния номер 1 в тениса Новак Джокович - Сърджан, съобщи, че Григор Димитров е нанесъл огромна щета, както на фамилията му, по този начин и на Сърбия и Хърватия.

„ Защо това се случи? Защото Димитров евентуално пристигна инфектиран отнякъде. Не беше тестван тук, взеха му проба на друго място. Това не е хубаво. Но... Какво да се прави. Нанесе огромна щета на Хърватия, на нашето семейство и на Сърбия ", съобщи Сърджан, потърсен за коментар от хърватската телевизия RTL.

Причина за изявлението му беше прекратеният шампионат Адриа, проведен от международния номер 1. Надпреварата беше спряна преди финала в Хърватия, откакто Григор Димитров разгласи, че е инфектиран с ковид. След всеобщо тестване на участниците и треньорите се оказа, че COVID-19 имат още Новак Джокович и брачната половинка му, последният противник на българина Борна Чорич, Виктор Троицки, който игра в Белград, както и бременната му половинка. Позитивни са тестванията на треньора на Димитров - Кристиан Гро, физиотерапевта му Алгис Христов и един от треньорите на Новак Джокович.

Мениджърът на Гришо Георги Стоименов пък побърза да отговори на нападките на бащата на Джокович. Според него никой не бил предложил на Димитров да се тества за К19, макар че медиите в Сърбия и Хърватия настояват, че той на два пъти е отказал да се тества, изключително след появяването на признаци в Задар. Стоименов даже стигна по-далеч, обвинявайки уредниците на шампионата за обстановката.

„ Организаторите на събитието са тези, които имат отговорност за безвредното осъществяване на събитието (турнира) и да основат правила, които да се следват”, разяснява той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР