Бащата на световния номер 1 в тениса Новак Джокович -

...
Бащата на световния номер 1 в тениса Новак Джокович -
Коментари Харесай

Бащата на Джокович обвини Григор, че навредил на семейството му, на Сърбия и Хърватия

Бащата на международния номер 1 в тениса Новак Джокович - Сърджан, упрекна Григор Димитров, че е нанесъл огромна щета, както на фамилията му, по този начин и на Сърбия и Хърватия. По думите му Димитров донесъл вируса на проведения от Джокович " Адрия тур ", чийто край в Хърватия бе преустановен, а изданието в Босна и Херцеговина – анулирано. Сръбски медии пък оповестиха, че Димитров е отказал да се подложи на проби за ковид, което бе отречено от мениджъра му Георги Стоименов, който разгласи в сряда, че от него не е изисквано това.

Поводът е позитивната проба на Димитров за ковид, за която той разгласи https://www.mediapool.bg/grigor-dimitrov-e-s-covid-19-news308900.html в неделя вечерта. След това се оказа, че носители на Covid-19 са и Новак Джокович, брачната половинка му, тенисистите Борна Чорич и Виктор Троицки, както и хора от щабовете на Димитров и Джокович. Отменено бе и изданието на шампионата в Босна и Херцеговина. Организаторите на " Адрия тур " бяха упрекнати, че не са спазвали противоепидемичните ограничения с проведени баскетболен мач, дискотека, прилагане на общ микрофон, обятия и други.

Сърджан Джокович обаче хвърли виновността на Димитров.

" Защо това се случи? Защото Димитров евентуално пристигна инфектиран отнякъде. Не беше тестван тук, взеха му проба на друго място. Това не е хубаво. Но... Какво да се прави. Нанесе огромна щета на Хърватия, на нашето семейство и на Сърбия ", съобщи бащата на международния номер 1 в тениса пред хърватската телевизия RTL

" Никой не се усеща добре след случката. Ноле също. Никой не се усеща добре в това състояние. Не, не е добре, само че това е обстановката! Трябва да излезем от нея по-силни, да бъдем сигурни, че и това ще мине, да се откри метод, да защитим всички ", добави Сърджан Джокович.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР