Бащата на шампиона в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов

...
Бащата на шампиона в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов
Коментари Харесай

Бащата на Хабиб: Аз ще го накажа по-сурово от UFC

Бащата на първенеца в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов - Абдулманап - се изрече извънредно сериозно към постъпката на сина си след успеха му над Конър Макгрегър в мегадуела от UFC 229.

“За Хабиб би трябвало да има най-тежкото наказване. Аз съм му доста сърдит за постъпката. За мен на първо място би трябвало да има дисциплинираност. В осмоъгълника можеш да правиш каквото си искаш, само че отвън него има цивилни, има деца, дами, други хора”, показа Абдулманап пред вестник “Известия”.
View this post on Instagram
A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Oct 8, 2018 at 2:35am PDT

“Няма да упреквам нито Тухунов, нито Абубакар, нито Ризван”, продължи той, визирайки тримата души от антуража на Хабиб, които бяха задържани, тъй като участваха в последвалия пердах с Конър Макгрегър и хора от екипа му. “Няма да упреквам и Емирагаев, който удари няколко пъти Макгрегър, тъй като това се случи в осмоъгълника, а това е място за спектакли. Всичко отвън осмоъгълника обаче би трябвало да бъде спокойно - бийте се в осмоъгълника!

Хабиб обаче се измъкна от човек от защитата, покатери се и прескочи оградата. И въпреки всичко оня човек (Дилън Данис) самичък предизвика тази обстановка, тъй като обиди и мен, и Хабиб, и екипа му, и религията ни. Но въпреки всичко реакцията на Хабиб прекрачва границите. Аз също съм виновен, тъй като това е моят екип. Аз ще санкционира Хабиб доста по-сурово от UFC”, приключи Нурмагомедов старши.

Реакцията му не трябва да изненадва никого, тъй като още на конференцията Хабиб си сподели чистосърдечно, че татко му “ще го набие”, когато се прибере у дома.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР