Бащата на - Сърджан, винаги е имал славата на лют

...
Бащата на - Сърджан, винаги е имал славата на лют
Коментари Харесай

Сърджан с патриотичен въпрос към България и отсече: Ноле отвори очи на 30 млн. роби

Бащата на - Сърджан, постоянно е имал славата на пикантен балканец, който не си мери въобще приказките и приказва напълно това, което мисли. Очаквано, за следващ път, откогато е сагата с неговия наследник, той разяснява протичащото се, като този път избълва цяла армада от патриотични приказки.
Той намеси и България, като зададе въпрос към нашите жители - " какво мислиш ти, братко мой, българино " - стартира запитването. Сърджан добави и че неговият наследник е отворил очите на 30 милиона австралийци, които са били в иго.
" Какво мислиш ти, братко мой, българино? Дали мислиш, че и ние сме най-малко толкоз почтени, колкото швейцарците, испанците, англичаните, или германците? Дали и ние сме в действителност толкоз почтени, дали костваме най-малко, колкото тях? Питам те? Не сме ли и ние хора, както всички останали? Защо по този начин се държат с нас?
На света има повече от 7 милиарда души, за какво ние от Източна Европа, от Балканите, от Близкия Изток или от Русия да бъдем по-маловажни като персони? От Индия, от Китай, от Африка, от Южна и Централна Америка? Нима всички ние сме по-малко скъпи като хора? Не ми се има вяра да е по този начин и отхвърлям да имам вяра в това. Но макар че сме равни като хора, има една прослойка, която си разрешава да ни гледа отвисоко. Стига толкоз! " - стартира той пред bTV.

" Трябва да имаме своята чест, да отстояваме себе си и убежденията си, да имаме свое право на глас. Имаме право да кажем гласно и ясно името си и това, в което имаме вяра. Именно това сега прави Новак. И това породи към него ненавист в Австралия. Цели две години, 30 милиона души в тази страна бяха в иго, бяха в затвор. И най-после отиде при тях Новак Джокович, който им сподели: я излезте, я спрете да пускате армията по къщите си и спрете да позволявате да ви арестуват, тъй като някой от вас отхвърля да се имунизира. Не желая да встъпвам по-дълбоко в тази тематика, само че имунизирането е персонално човешко право на избор!
Очаквам Новак да играе тенис и да си свърши работата. Точно това, поради което е отишъл в Австралия. Очаквам след 20 дни, когато се завърне в родината ни като победител, тук да го посрещнат над един милион щастливи и горди наши сънародници. Дали това в действителност ще се случи? Не знам, не мога да кажа, тъй като някои хора в Австралия наподобява са се взели доста насериозно и считат, че са богове " - показа още той.
" Оказва се, че някакъв си министър в този момент има цялостната независимост да анулира и да унищожи към този момент взетото решение от австралийския съд и да разгласи визата на сина ми за невалидна. Ако това се случи, значи по този начин е отредил Господ. Не можем да се борим с него. Новак обаче няма да напусне просто ей по този начин Австралия и ще апелира решението още веднъж. Синът ми не е отговорен, той споделя истината. Нищо неприятно на никого не е направил, а когато човек споделя истината, няма по-силен от него на света. Такъв човек е несломим за целия свят " - приключи Сърджан.

Припомняме, че след последната информация за дейностите на неговия наследник .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР