Бащата на президента Румен Радев с първи коментар за инцидента,

...
Бащата на президента Румен Радев с първи коментар за инцидента,
Коментари Харесай

Бащата на Румен Радев нагъл след инцидента: Не чувствам вина

Бащата на президента Румен Радев с първи коментар за случая, при който се сблъска с триколка в Харманли. Георги Радев твърди, че по никакъв метод фамилията не се е опитвало да прикрие случая, оповестява Нова тв.

Катастрофата става на кръгово кръстовище в града. колата на Георги и Станка Радеви се удря в триколка. " Един безразсъден случай. Те и служителите на реда споделят по този начин. Нелеп случай, при който няма погубен човек. Не усещам виновност ", сподели Георги Радев.

" Въобще не я видяхме. Триколката просто връхлетя в нас ", сподели брачната половинка му. Акт е написан на мъжа с триколката, а за случая се разбра девет дни по-късно. Затова и Министерство на вътрешните работи, и прокуратурата започнаха следствие. Взета е проба за алкохол и опиати на Георги Радев. Отрицателни са.

Родителите не споделили за случая на сина си. Той схванал два дни по-късно. Пострадалият няма искания към семейство Радеви. " Ще останем другари с него, това да ви кажа. Просто не желая нищо повече ", сподели Стефан Тодоров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР