Бащата на президента – Георги Радев, получи акт за катастрофата

...
Бащата на президента – Георги Радев, получи акт за катастрофата
Коментари Харесай

20 дни след катастрофата в Харманли: Бащата на президента получи акт

Бащата на президента – Георги Радев, получи акт за злополуката в Харманли, само че 20 дни по-късно.

Постановлението идва след инспекцията, назначена от вътрешния министър Валентин Радев. Снощи стана ясно, че служителят на реда, написал акт на водача на триколката, е уволнен.

Уволнението на служителя на реда е вярно съгласно в началото санкции лидер Стефчо Маринов.

„ Престара се в действителност един служител на реда. Този, който правеше акта сподели: „ Аз съм 21 години катаджия и като видя произшествието знам по какъв начин е станало”. Това му бяха думите – нито мен ме разпита, нито Георги Радев разпита ", разяснява Маринов.

Бащата на президента е на друго мнение. „ Те си имат способени хора, които да отговорят. Аз не мога да кажа – кой е отговорен и кой не е виновен”, сподели Радев.

Уволненият младши автоинспектор Митко Станков през днешния ден изключи телефона си и избяга от екипа bTV. Според родственици на отстранения служител на реда обаче всеки един еднообразен щеше да реагира по същия метод и да понесе наказване.

20 дни след злополуката, Георги Радев получи акт за отнето преимущество. Той съобщи пред bTV, че ще го заплати. Актът на лидера на триколката е анулиран.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Но ми направиха различен за 20 лева, в който ме упрекват, че не съм се движил по външния завършек на кръговото”, сподели Стефчо Маринов.

Официалният коментар от Министерство на вътрешните работи се чака на следващия ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР