Бащата на пребитото на протеста вчера момче сподели пред телевизия

...
Бащата на пребитото на протеста вчера момче сподели пред телевизия
Коментари Харесай

Момчето, пребита от полицията вчера е в тежко състояние. Единствено Радев се е обадил на семейството

Бащата на пребитото на митинга през вчерашния ден момче показа пред телевизия 7/8, че синът му е в тежко положение, а единственият човек, който се е обадил до в този момент на фамилията му е президентът Румен Радев. Бащата съобщи още, че съдят Министерство на вътрешните работи за нанесения побой над момчета, а юрист Николай Хаджигенов е поел отбраната.
Бащата на момчето съобщи, че синът му е споделили, че единственто, което си мисли, до момента в който го бият е, че ще бъде погубен. Момчето е приключило Американския лицей преди да стартира да учи право в Хага. Освен това е деен състезател.

По думите на родителите му, поради ударите по главата, някои моменти от вечерта му се губят. Разказал е още, че хората зад него са предизвикали служителите на реда и са хвърляли против тях предмети, след което са го изблъскали към тях. Полицаите не са реагирали към провокаторите, само че пък са го повалил на земята за секунди, след което са последали удари.

Момчето продължава де в тежко положение, разкриха още околните му.

По-рано бащата описа за кошмарната нощ която са прекарали пред полицейското ръководство умолявайки органите на реда на момчето да бъде указана незабавна здравна помощ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР