Бащата на поп звездата Тита се забърка във финансова измама.

...
Бащата на поп звездата Тита се забърка във финансова измама.
Коментари Харесай

Бащата на Тита източвал НОИ

Бащата на поп звездата Тита се забърка във финансова машинация. Милен Пенчев е шеф на териториалното отделение на Силистра, където над 10 души са арестувани досега. Сред тях и шефът на НОИ-Силистра, заяви на брифинг в Бургас основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

По данни от уеб страницата на Национален осигурителен институт шеф на териториалното отделение в Силистра е Милен Пенчев, татко на тийн-сензацията от "Х Фактор ".

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи е в Бургас за отчитане активността на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи за 2018 година. Утре ще стане ясно на кои от арестуваните ще бъдат повдигнати обвинявания. Главен комисар Иванов отхвърли повече детайлности, защото сега акцията продължава. Той посочи, че това не е спонтанна акция, създаването е стартирала от дълго време.

По-рано в изявление за националната телевизия зам.-главният прокурор Иван Гешев изясни каква е била разрушената скица. По думите му благодарение на чиновници на НОИ-Силистра са били източвани пенсионни фондове. Желаещите да получат оптималната пенсия получавали за задачата подправени документи.



Това им коствало 10 000 лева, като, с цел да се подсигурява заплащането, членовете на незаконната група прибирали при себе си дебитните карти на новите пенсионери и ги прибирали след струпване на дължимото. Бащата на певицата Тита (Христина Миленова Христова) - Милен Пенчев, е шеф на Национален осигурителен институт в Силистра отпреди 7 години, до тогава е зам.-кмет на Силистра по финансите, сегашен общински консултант от партия "Социалдемократическа партия ". Преди 8 години бе кандидат-кмет на Силистра от Вътрешна македонска революционна организация. Бивш президент на футболен клуб "Доростол ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР