Бащата на първокласничката Деница Петрова от Нови пазар, която преди

...
Бащата на първокласничката Деница Петрова от Нови пазар, която преди
Коментари Харесай

Огромна трагедия! Самоуби се бащата на изнасилената и убита Деничка от Нови пазар

Бащата на първокласничката Деница Петрова от Нови пазар, която преди 20 години беше свиреп изнасилена и убита се е обесил в дома си, оповестява " ", базирайки се на съграждани на мъжа, който в никакъв случай не могъл да се освободи от тъгата по убитото си дете. Според осведомени това бил третият опит на Пламен Петров да постави завършек на живота си.

Деничка стана жертва на педофила Илия Илиев 5 часа преди началото на XXI век на 31 декември 2000 година. Илия издебнал момиченцето и към 19.30 на 31 декември я изнасилил до жп линията сред Нови пазар и Каспичан. След това с цел да заличи следите от закононарушението удушил детето. После 53-годишният тогава палач се прибрал в дома на собствен другар в Нови пазар и двамата щастливо с бутилка вино посрещнали новата 2001.

Докато Илия и приятелят му Шайтана се черпили, семейството на Деница Петрова обръщала земята в паники по детето, което не се прибрало у дома. Търсенето се присъединили и родственици и съседи към къщата, която е единствено на 300 метра от мястото, където килърът чествал.

Детето е намерено едвам на 5 януари захвърлено в папура край жп линията. На 7 януари 2001 година извергът прави цялостни признания, след това получава доживотна присъда без право на подмяна.

По време на убийството бащата Пламен Петров е на 33 години. Фамилията смирено приема присъдата на Илиев, не прави опит да го обругава или да мъсти.

Самият палач се скъсал от килията да написа тъжба след тъжба, в един миг имало над 300 недоволства от негово име, в това число за това, че вратата на килията му била къса и от пролуката ставало течение. Пламен не се оплакал в никакъв случай, само че страдал, правил три опита да се самоубие. Третият съумял. Намерили го в сряда в мазето, висящ на примка от ремък.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР