Бащата на отвлечения миналата сряда 25-годишен Адриан Златков трескаво събира

...
Бащата на отвлечения миналата сряда 25-годишен Адриан Златков трескаво събира
Коментари Харесай

ФАМИЛИЯ ЗЛАТКОВИ ИЗПРАВЕНА НА НОКТИ: Бащата на Адриан - Тони, събира тайно купища пари за откуп! Проверяват човек по човек всички клиенти на Софавто...!

Бащата на отвлечения предходната сряда 25-годишен Адриан Златков трескаво събира пари за откуп. Собственикът на автокъща "Софавто " Тони Златков от няколко дни безусловно е изпаднал в транс и единственото, което прави, е да търси от къде може да вземе по-големи суми, написа "Телеграф ".

Това разкриват членове от семейството на Златков. "Тони ще заплати каквото му изискат, единствено да пуснат Адриан. Той е татко и не пожелаваме на нито един родител да му се случи сходно нещо ", допълниха околните му.

Членове на фамилия Златкови резервираха безмълвие дали към този момент е получено известие от похитителите на Адриан. Антимафиоти пък споделиха, че не знаят да е изработен контакт с похитителите, туй като бащата отказвал да спомага. Собственикът на "Софавто " криел много обстоятелства към бизнеса си, както и елементи към персоналния си живот. Трябвало проверяващите да ревизират безусловно човек по човек всички клиенти и хора от обкръжението на Златков, както и да търсят имало ли е спор, който да предизвика отвличането.

В същото време чиновници на "Софавто " настояват, че шефът им е подготвен да заплати какъвто и да било откуп зад тила на Министерство на вътрешните работи, единствено желал да му върнат детето. "Кой ще рискува детето си единствено, с цел да се залови дадена група, обикновено е да крие от ченгетата ", разясниха чиновници на Златков.

Антимафиоти ревизират всички дейности на Златков, изключително в последната година, с цел да може да открият вероятно претекст за похищението. Към момента водещите версии са две. Според едната става въпрос за група за отвличания по модела на "Наглите ", която е набелязала Тони Златков. Другата догадка е обвързвана с готовност за вендета към предприемача, само че още веднъж с изразен финансов миг.

Разследващите безусловно изрично отхвърлиха версията руснаци или каквито и да било чужденци да стоят зад отвличането на Адриан. "Златков води каузи с разнообразни клиенти. Всички са тествани, в това число и купувачи от Русия, само че не са забъркани ", безапелационни бяха източници от Министерство на вътрешните работи.

Те обаче разкрили забавен подробност към бизнеса на Златков. Около две седмици преди похищението той осветил половината си имане, сключвайки контракт за лимузини в шоурума си. Това не останало неусетно и в подземния свят. Оказало се, че в автокъщата той държи возила за близо 10 млн. лв..

"Не е мъчно за човек, който схваща, да мине край шоурума и да види бегачките, цените им са ясни, костват милиони. Освен това най-малко още толкоз пари има предприемачът в недвижими парцели, както и фамилията му. Светнала е алената лампа на бандитите, че е богат човек ", разясниха още спецченгета.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР