Бащата на операторката на Rust Халина Хътчинс обвини Алек Болдуин,

...
Бащата на операторката на Rust Халина Хътчинс обвини Алек Болдуин,
Коментари Харесай

Бащата на Халина Хътчинс: За мен е ясно, че Алек Болдуин е стрелял

Бащата на операторката на Rust Халина Хътчинс упрекна Алек Болдуин, че инцидентно е прострелял щерка му, заявявайки, че артистът е най-малко „ отчасти виновен “ за убийството.

„ За мен е ясно, че Болдуин е стрелял ,

тъй че ми е мъчно да проумея по какъв начин по този начин той не може да е най-малко отчасти виновен за гибелта на щерка ми. Не мога да схвана държанието на Алек “, декларирал Анатолий Андросович.

Бащата показа още, че не схваща изказванието на Болдуин, че револверът, умъртвил Халина, е създал изстрел, без той да натисне спусъка. „ Револверът е вид револвер, който не стреля преди да е натиснат спусъка и Алек е отчасти виновен за този изстрел “, безапелационен е Андросович.

Той попита и за какво артистът е изтрил поредност от известия, които е разгласил след нещастието в обществената мрежа Twitter. „ Защо е изтрил известията си, когато стана ясно, че стрелбата се е случила по време на подготовки? И

за какво въобще е стрелял по време на подготовката за фотоси? “.

Андрий Андросович, украинец, който е служил като капитан на подводница, също показа, че се тормози, че 9-годишният му внук Андрдос може да не се „ възвърне изцяло “ от случая. „ Андрос постепенно се връща към живота, само че това е голям удар за всички нас “, сподели той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР