Бащата на новата Мис Плеймейт Нора Недкова- Николай брани гърдите

...
Бащата на новата Мис Плеймейт Нора Недкова- Николай брани гърдите
Коментари Харесай

Бащата на Мис Плеймейт шокира! Вижте какво коментира за гърдите на щерка си политикът

Бащата на новата Мис Плеймейт Нора Недкова- Николай брани гърдите й от всички злобари.

След като завоюва състезанието преди броени дни, мнозина твърдяха, че бюстът й е със силиконови подплънки, само че таткото е безапелационен, че това не дава отговор на истината и наследницата му е изцяло естествена.

“Казах й да не обръща внимание и да не се впечатлява, тъй като човешката завист и злоба нямат край. Имам възприятие, че това зложелателство към всеки по-различен е вродено у нас. Одумват се освен красивите… Затова е по-добре да си гледа живота и да не обръща внимание на злобарите и клеветниците. Тях мъчно можеш да ги спреш “, съобщи пред „ Телеграф “ Николай Недков. Той е някогашен шеф на „ Златни пясъци “, а през днешния ден е зам. ръководител на надзорния съвет, през 2011 година е претендент за кмет на Варна от партията на Иван Костов, бил е и общински консултант.

Нора не е питала родителите си дали да се яви на състезанието. “Победата е нейна, както и решението да се яви на този конкурс. Тя е задоволително огромна, с цел да вземе независими решения, и ние като родители не й се месим. Нора има свои визии за живота и ги отстоява по собствен метод “, споделя бащата.

Недкова има опит и участия в разнообразни състезания. Била е мажоретка на националния тим по волейбол.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР