Бащата на Новак Джокович- Срджан, изказа мнение, че ПРоджър Федерерне

...
Бащата на Новак Джокович- Срджан, изказа мнение, че ПРоджър Федерерне
Коментари Харесай

Бащата на Джокович: Федерер, стига вече!

Бащата на Новак Джокович- Срджан, изрече мнение, че ПРоджър Федерерне желае да приключи кариерата си, тъй като се опасява, че сръбската звезда и Рафаел Надал ще надминат достиженията му. Швейцарският тенисист е на 38 години, Джокович е на 33, а Надал е 34-годишен.

" Федерер към момента е най-хубавият и сполучлив тенисист в света. Това се потвърждава от резултатите, само че не е за дълго. Защо мислите, че на 40 години той към момента играе?

40-годишен мъж би могъл да се прибере у дома и да направи нещо по-интересно от това да играе тенис ", съобщи Джокович-старши, представен от " Sport Klub ".

" Но Надал и Новак му дишат в гърба, тъй че той не може да одобри, че ще станат по-добри от него. Достатъчно към този момент, отиди да възпитаваш децата си, прави нещо друго с изключение на тенис, отиди на ски или нещо сходно.

За мен тенисът не е живот, а просто занимание на сина ми. Сега той е тенисист. Но с каквото и да се заеме след края на кариерата си след 2-3 години, той ще бъде сполучлив ", добави сърбинът
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР